Bărbatul din Săcele care și-a ucis fata a fost arestat preventiv de Tribunalul Constanța

Curtea de Apel, Tribunalul Constanta. FOTO Catalin Schipor

Bărbatul în vârstă de 47 de ani din localitatea Săcele, care și-a ucis fiica, în vârstă de 15 ani, a fost arestat preventiv pe data de 24 ianuarie de către Tribunalul Constanța.

Astfel, pe data de 18 ianuarie, în jurul orei 14.30, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale al IPJ Constanţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe raza localităţii Săcele din judeţul Constanţa a fost găsit cadavrul  unei tinere, alături de un bărbat în stare comatoasă, care a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Judeţean Constanţa.

La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.  A fost stabilit faptul că persoana decedată este o fată de 15 ani, iar bărbatul transportat la spital este tatăl ei, în vârstă de 47 de ani. Din probatoriul administrat în cauză, procurorul criminalist a stabilit faptul că fata ar fi decedat prin asfixiere mecanică.

La data de 23 ianuarie bărbatul a fost externat din Spitalul Judeţean Constanţa, fiind reţinut pentru 24 de ore, iar la data de 24 ianuarie a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanţa, care a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanţa. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Constanța.

Bărbatul nu a recunoscut fapta în fața anchetatorilor și spune că fata s-ar fi sinucis.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*