Bărbat mort în apele Mării Negre, la Costinești

Polițiștii constănțeni au deschis un dosar de cercetare penală după ce miercuri, 14 iunie, un bărbat a murit în apele mării, la Costinești.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județeană Constanța, incidentul a fost semnalat în jurul orei 14.00, când polițiștii din stațiune au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a fost scos din Marea Neagră, în zona pontonului de pe Lacul Costinești. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că este vorba de un bărbat, de 53 de ani, aflat în stare de inconștiență.

La fața locului au sosit un echipaj SMURD și unul din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, care au efectuat manevre de resuscitare, în urma cărora bărbatul a fost declarat decedat.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*