FOTO Voluntarii de la Pavilionul Expozițional spun că este nevoie de produse de igienă, alimente, fructe și produse pentru copii și bebeluși

La Pavilionul Expozițional este nevoie de produse de igienă, alimente, fructe și produse pentru copii și bebeluși. FOTO Primăria Constanța

Hub-ul umanitar de la Pavilionul Expozițional este locul spre care se îndreaptă aproape toți cetățenii ucraineni ajunși în Constanța. Aici găsesc alimente, haine, produse de igienă, dar și vorbe bune, informații și sprijin moral.

Voluntarii muncesc de dimineața până seară, sortează și organizează toate donațiile primite. Au renunțat la propriul confort pentru binele semenilor.

„Nevoile sunt mari în continuare, oamenii care fug de atrocitățile războiului sunt mulți, de aceea, dacă puteți să ajutați, vă așteptăm zilnic la Pavilionul Expozițional, bulevardul Mamaia, nr.331A, intrarea din spate, între orele 08.00 – 20.00. Ieri s-au terminat produsele de igienă, au mai rămas puține alimente și produse pentru copii și bebeluși, de fructe este nevoie în permanență”, transmit aceștia.

Pentru detalii suplimentare privind donațiile, puteți suna sau trimite un mesaj la numărul de telefon 0799/400.358, folosit inclusiv în aplicația WhatsApp. De asemenea, 0737/552.271 este numărul de telefon la pot apela persoanele care au nevoie de spații de cazare sau cei care vor să găzduiască refugiați.

Campania de colectare este organizată de Crucea Roșie Constanța, Primăria Constanța, Consiliul Județean Constanța și Instituția Prefectului Județul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*