Trafic restricționat pe strada Andrei Mureșanu din cartierul Coiciu pentru reabilitarea tramei stradale

Trafic restricționat pe strada Andrei Mureșanu din cartierul Coiciu pentru reabilitarea tramei stradale. FOTO: Primăria Constanța

Lucrările de reabilitare a carosabilului și a trotuarelor continuă în zilele următoare pe strada Andrei Mureșanu din cartierul Coiciu.

Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, se decopertează carosabilul pe tronsonul cuprins între strada Izvor si strada Portiței.

„Pentru buna desfășurare a lucrărilor, traficul rutier este restricționat total, până la ora 16.00. Intervențiile vor continua luni, 27 februarie, și marți, 28 februarie, cu aceleași restricții de trafic rutier, în intervalul orar 08.00 – 16.00.

În paralel cu lucrările de frezare, continuă reamenajarea suprafețelor pietonale cu asfalt pe tronsonul cuprins între strada Baba Novac și strada Izvor.

Restricții totale de trafic rutier vor fi instituite luni, 27 februarie, marți, 28 februarie și miercuri, 1 martie, pe tronsonul cuprins între strada Fulgerului și strada Baba Novac, întrucât se asfaltează partea carosabilă.

Autoritățile locale fac din nou apel către conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*