Intervenție a pompierilor constănțeni în cazul unei persoane înecate în Canalul Dunăre – Marea Neagră

Intervenție a pompierilor constănțeni în cazul unei persoane înecate în Canalul Dunăre - Marea Neagră. FOTO: SAJ

Salvatorii constănțeni au fost solicitați să intervină luni, 16 ianuarie, în zona Escada din Murfatlar, în cazul unei persoane înecate în Canalul Dunăre – Marea Neagră.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, la fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD, dar și elicopterul SMURD.

„Victima, un bărbat în vârstă de 35 ani, a fost recuperată și predată elicopterului SMURD. Acesta se afla în curs de resuscitare, fiind transportat la Spitalul Județean Constanța”, au precizat sursele citate.

Pacientul, aflat încă în stop cardiac, a fost predat, în curs de resuscitare, la Spitalul Județean.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*