VIDEO Sute de sticle cu bere, căzute dintr-un TIR în sensul giratoriu de la intrarea pe Autostrada A4, la Ovidiu

Tragedie după mini-vacanța de 1 Mai. Doar câteva navete au supraviețuit accidentului. FOTO Captură Video
Tragedie după mini-vacanța de 1 Mai. Doar câteva navete cu bere au supraviețuit accidentului. FOTO Captură Video

A curs berea în râuri în seara zilei de luni, 2 mai, pe DN 22, în sensul giratoriu aflat la intrarea pe Autostrada A4, în Ovidiu, după ce zeci de navete cu bere s-au răsturnat dintr-un camion.

Un auto-tren încărcat cu navete de bere a pierdut aproape toată încărcătura atunci când a ieșit de pe Autostrada A4. Conducătorul auto a virat la stânga, în sensul giratoriu de la ieșire din orașul Ovidiu, dar pentru că lăzile cu bere nu fuseseră asigurate corespunzător, în momentul în care camionul a intrat în sensul giratoriu, îndreptându-se spre Lumina, acestea s-au răsturnat și sute de litrii de bere au inundat șoseaua. Doar câteva navete cu bere “au supraviețuit” accidentului.

Imediat, la fața locului au apărut mai mulți localnici, nerăbdători să ajute la strânsul sticlelor cu bere ce scăpase întregi. Unii dintre ei chiar se invitau la un grătar cu mici și …bere.

Polițiștii rutieri au fost prezenți la fața locului, pentru a preveni producerea unui eveniment neplăcut. Nu s-au înregistrat victime, dar traficul rutier în zonă s-a desfășurat cu dificultate timp de aproximativ două ore, până când au fost îndepărtate de pe carosabil cioburile și resturile de la navetele cu bere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*