Bărbat rănit grav după ce s-a răsturnat cu mașina, iar aceasta a luat apoi foc

Bărbat rănit grav după ce s-a răsturnat cu mașina, iar aceasta a luat apoi foc. FOTO cu rol ilustrativ

Un bărbat de 42 de ani a fost rănit grav, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce s-a răsturnat cu mașina în sensul giratoriu din Ovidiu, la intersecția Autostrăzii A4 cu DN 2A, iar apoi autoturismul a luat foc.

Potrivit polițiștilor rutieri, accidentul a avut loc în jurul orei 00.10, autoturismul condus de bărbatul de 42 de ani intrând în coliziune cu amenajarea rutieră a sensului giratoriu.

„În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat, ulterior fiind proiectat, pe plafon, în incinta unei stații GPL din zonă, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, care se afla parcat. După producerea accidentului, autoturismul răsturnat a luat foc, incendiul fiind stins de martori cu ajutorul unor extinctoare”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a șoferului de 42 de ani, care se afla singur în autoturism. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*