Bărbat înjunghiat în Cumpăna. Polițiștii au deschis un dosar penal

Mașină de poliție.

Polițiștii constănțeni au deschis un dosar de cercetare penală după ce, în urma unei altercații cu mai multe persoane din Cumpăna, un tânăr de 22 de ani a fost înjunghiat în abdomen.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județeană Constanța, în cursul dimineții de duminică, 14 noiembrie, în jurul orei 08.20, polițiștii Secției 1 Rurală Constanța au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost agresată fizic, înjunghiată în zona abdominală.

„Deplasați la fața locului, conform primelor cercetări, polițiștii au stabilit identitatea victimei, fiind vorba despre un bărbat, de 22 de ani, care ar fi fost agresat fizic, în urma unei altercații între mai multe persoane, în comuna Cumpăna. Bărbatul în cauză a fost transportat la spital, conștient, pentru îngrijiri medicale de specialitate”, au transmis reprezentanți ai IPJ Constanța.

Polițiști efectuează cercetări, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate, precum și stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului, urmând a se lua măsurile legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*