Bărbat găsit carbonizat după ce un incendiu a distrus o locuință din zona Abator

Bărbat găsit carbonizat după ce un incendiu a distrus o locuință din zona Abator. FOTO: ISU Constanța

Trupul carbonizat al unui bărbat a fost descoperit marți, 28 martie, de pompierii chemați să lichideze un incendiu ce izbucnise la o casă situată în Constanța, pe Aleea Albăstrelelor, în zona Abator.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, la fața locului s-au deplasat patru autospeciale de stingere cu apă și spumă și două echipaje SMURD, iar în sprijinul acestora a intervenit și un echipaj al Serviciului de Ambulanță.

„Incendiul s-a manifestat la o casă, pe aproximativ 60 de metri pătrați. Focul a fost stins rapid însă, din nefericire, în interior a fost găsită o persoană carbonizată, sex masculin”, au transmis sursele citate.

Pompierii urmează să stabilească de la ce a pornit incendiul, cazul fiind cercetat și de polițiștii constănțeni, care au deschis un dosar penal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*