CTnews TV Vasile Delicoti, primar Poarta Albă: “Racordarea la rețeaua principală de gaze din comună este la 30 sută, asfaltarea la 50 la sută”

Primarul comunei Poarta Albă, Vasile Delicoti. FOTO CTnews.ro

Criza continuă, dar proiectele administrațiilor locale trebuie să meargă mai departe în egală măsură. Primarul comunei constănțene Poarta Albă a vorbit la CTnews TV despre dificultățile pe care în prezent primăriile din mediul rural le au în derularea proiectelor de infrastructură, mai ales a celor care sunt încă în implementare.

Criza a scumpit inclusiv materialele de construcții, combustibilii și, la rândul lor, și contractorii se văd nevoiți să își regândească bugetele. În aceste condiții, primarul din Poarta Albă spune că totuși proiectele avansează. Edilul a anunțat că racordarea comunei la rețeaua principală de gaze a ajuns la 30 la sută din proiect, iar asfaltările acoperă deja 50 la sută din străzile comunei, incluzând aici și aleile construite de la zero.

Urmăriți pe larg și care este situația investitorilor interesați să vină în județul Constanța în emisiunea de la CTnews TV.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*