Doi bărbați au fost prinși la scurt timp după ce au furat diverse bunuri

Doi bărbați au fost prinși la scurt timp după ce au furat bunuri dintr-un imobil.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 2 februarie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Eforie, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut,  pentru 24 de ore, doi bărbați, de 26 de ani, respectiv 30 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

“Astfel, la data de 2 februarie, în jurul orei 15.00, polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu i-au observat pe cei doi bărbați, care se deplasau pe strada Argeș.

La vederea polițiștilor, aceștia au încercat să fugă.

Polițiștii au pornit în urmărirea lor, reușind să-i intercepteze.

Asupra celor doi bărbați au fost descoperite mai multe bunuri, a căror proveniență aceștia nu au putut-o justifica.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bunurile respective ar fi fost sustrase, în urmă cu puțin timp, dintr-un imobil situat pe aceeași stradă” – IPJ Constanța.

Bărbații au fost conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, vor fi prezentați procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*