Bărbat din Ghindărești arestat preventiv după ce și-a omorât concubina, pe care a înjunghiat-o, iar apoi a aruncat-o, încă în viață, în Dunăre

Suspecții au fost arestați preventiv.

Un bărbat în vârstă de 67 de ani, din comuna Ghindărești, a fost arestat preventiv după ce a omorât-o pe femeia cu care trăia în concubinaj. Agresorul a lovit-o și a înjunghiat-o de mai multe ori pe femei, iar apoi a aruncat-o în Dunăre în timp ce era încă în viață.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, probatoriul administrat în cauză a relevat că în cursul lunii septembrie, în timp ce se afla la locuința din localitatea Ghindărești, bărbatul și-a agresat concubina, pe care a lovit-o repetat cu și de corpuri dure, iar apoi a înjunghiat-o cu un cuțit.

„Pe corpul victimei au fost identificate cu ocazia necropsiei următoarele leziuni de violență: echimoză retroauriculară dreaptă, fracturi costale drepte, fractură olecran drept, plagă înjunghiată lateral de fosa iliacă dreaptă, două plăgi tăiate în lungime de cca 3 cm dispuse una deasupra celeilalte, în partea temporal-dreaptă, plagă tăiată în lungime de cca 6 cm, dispusă orizontal occipital-dreaptă”, se precizează în rechizitoriul întocmit de procurorii constănțeni.

După agresiune, agresorul și-a cărat victima și a aruncat-o în apele Dunării, aflată la o distanță de circa 470 de metri de locuință, trupul fiind ulterior identificată plutind pe Dunăre în zona km fluvial 253. Conform necropsiei, decesul victimei a survenit din cauza asfixiei mecanice prin înec.

Bărbatul a fost reținut pentru comiterea infracțiunii de omor, iar în cursul zilei de luni, 21 decembrie, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au formulat împotriva sa propunerea privind luarea măsurii arestului preventiv.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*