FOTO Primarul Valentin Vrabie intenționează să construiască un nou cartier de locuințe, moderne, în Medgidia

Medgidia în viitor: un nou cartier de locuințe, moderne, ar putea fi construit în Medgidia

Primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, intenționează să construiască un cartier nou de locuințe, moderne, pe marginea Canalului Dunăre – Marea Neagră.

„Proiectul meu prevede ca unele loturi să fie acordate tinerilor, iar celelalte să fie scoase la licitație. Asta înseamnă ca ele pot fi cumpărate atât de persoane fizice, cât și de dezvoltatori imobiliari. Condiția este ca toți să respecte planul urbanistic. La cerere, persoanele fizice pot primi gratuit proiectul pentru locuințe. Primăria va asigura utilitățile, infrastructura, toate spațiile verzi și zonele de relaxare”, a precizat Valentin Vrabie într-o postare pe pagina sa de socializare.

Primarul de Medgidia spune că terenul pe care ar urma să fie construit noul cartier de locuințe a fost inventariat în domeniul privat al UAT Medgidia și se întinde pe o suprafață de aproximativ 17 ha, dar aceasta ar putea fi mărită.

„Studiul și capacitatea va fi stabilită exact pe parcursul întocmirii PUZ-ului. Nu acoperă necesarul de loturi și locuințe și, de aceea, mai suntem în procedura de preluare a unui teren de 31 ha, în zona VS-urilor, mai exact la balonul meteo”, a mai spus Valentin Vrabie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*