Un alt bărbat a fost amendat de polițiștii constănțeni pentru rele tratamente aduse unui ponei

Bărbat amendat pentru rele tratamente aduse unui ponei. FOTO DGPL

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au depistat zilele trecute, în Satul de Vacanță, în zona de promenadă pe aleea pietonală, un bărbat care efectua plimbări cu un ponei, în scop de agrement, fără îndeplinirea condițiilor prevăzute de lege.

Persoanei în cauză i-a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 1.500 lei. Totodată, s-a dispus și măsura complementară de confiscare a poneiului.

Animalul a fost predat în bune condiții Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța pentru a beneficia de îngrijire medicală de specialitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*