Bărbat de 47 de ani, scos inconștient din valuri la Costinești

Elicopterul SMURD a intervenit la pacientul inecat. FOTO Arhiva CTnews.ro

Un băcăuan de 47 de ani a fost aproape de înec, vineri, la Costinești, fiind scos inconștient din valuri. El a fost găsit pe plajă de un bărbat, care, după ce a alertat autoritățile, a început protocolul de resuscitare.

Bărbatul a fost văzut vineri seară pe malul mării, la Costinești, de către un trecător, care a cerut apoi ajutor prin Serviciul 112. La fața locului au fost trimise  un echipaj SMURD și un echipaj SAJ, plus elicopterul SMURD, iar până la sosirea salvatorilor acesta a început protocolul de resuscitare.

„Pacient înecat, inconștient, găsit în stop de un trecător care a început manevrele de resuscitare și a sunat pe 112. La locul solicitării a fost trimis un echipaj SMURD B, un echipaj SAJ B2 și elicopterul SMURD. După aproximativ 15 minute de resuscitare, pacientul a prezentat activitate cardiac”, au transmis cadrele medicale de la Ambulanța Constanța.

După resuscitare, bărbatul, în vârstă de 47 de ani, din Bacău, a fost transportat la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Bărbat De 47 De Ani, Scos Inconștient Din Valuri La Costinești 😷 SiteBucuresti.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*