O gospodină din Constanța a decedat după ce a căzut de la balcon în timp ce ștergea geamurile

Echipajul SMURD a ajuns la locul solicitării

Sfârșit tragic pentru o gospodină din Constanța. Aceasta a căzut de la etajul trei al unui imobil, în timp ce ștergea cu sârg geamurile de la apartament.

Tragedia s-a petrecut pe strada Ștefan cel Mare din Constanța, în jurul orei 12.20. Victima, se urcase pe pervaz pentru a ajunge mai bine să șteargă geamurile, dar s-a dezechilibrat și a căzut pe asfalt de la etajul trei. La fața locului a ajuns în scurt timp un echipaj SMURD, care au găsit-o pe victimă în stop cardio-respirator și din păcate nu au reușit să o resusciteze.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*