Bărbat arestat preventiv pentru mai multe furturi din autoturisme

Agresorul a fost arestat preventiv. Imagine cu rol ilustrativ.

Urmare a cercetărilor în opt dosare penale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 37 de ani, bănuit de comiterea faptelor.

Astfel, în perioada 1 noiembrie – 10 decembrie, cel în cauză ar fi pătruns, prin spargerea unui geam, în interiorul a opt autovehicule, parcate în diverse zone ale municipiului Constanța, de unde ar fi sustras diverse bunuri – telefoane mobile, cosmetice, sume de bani, documente personale.

La data de 13 decembrie, polițiștii de investigații criminale, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința bărbatului, fiind descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe telefoane mobile, ceasuri, articole vestimentare și alte bunuri cu valoare probatorie.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

În cursul zilei de miercuri, 14 decembrie, acesta a fost prezentat instanței de judecată în vederea arestării preventive, propunere care a fost admisă. Cel în cauză a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*