#CONCURS Câștigă 3 invitații duble la concertul Vunk, de la Centrul Multifuncțional pentru Tineret Constanța

Vunk

Trupa Vunk revine la Constanța cu un concert care este programat în data de 12 martie, de la ora 19.30, la Centrul Multifuncțional pentru Tineret Constanța.

Redacția CTnews oferă șansa cititorilor publicației să câștige 3 invitații duble pentru acest spectacol. Câștigătorii trebuie să îndeplinească toate condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “CDTV” –  https://www.facebook.com/CDtvRomania 
  2. Dai Subscribe / Abonare la canalul de YouTube al publicației CTnews –  https://www.youtube.com/c/CtnewsTV și la canalul de Youtube al CD TV – https://www.youtube.com/@CDTVro
  3. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești o altă persoană căreia i-ar plăcea să meargă la spectacol.
  4. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 26 februarie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 4 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți! 

ATENȚIE: 

– Va fi luată în considerare o singură intrare în concurs de persoană. Mai multe comentarii NU vă asigură mai multe șanse în tragerea la sorți. 

– Invitațiile sunt nominale și netransmisibile. Participați la concurs doar dacă știți că puteți să mergeți.

“Începem o călătorie nouă.

Căci cam asta înseamnă un album nou, o călătorie prin experiențele trăite în ultima vreme si mai ales ultimele vremuri.

“De luni până duminică” este al zecelea album al nostru și este albumul cu cele mai multe piese din toate de până acum.

Așa ca plecăm în turneu să vă spunem și vouă ce și cum simtim de luni până duminică, dar neapărat cu oprire la multe dintre hiturile noastre.

Venim cu universul nostru în orașul tău să ne spunem unii altora tot ce avem pe suflet” – Vunk

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*