Se modifică regimul de circulație pe o stradă din cartierul Coiciu

Strada Frunzelor din Constanța. FOTO: Primăria Constanța

De săptămâna viitoare, pe strada Frunzelor, circulația autovehiculelor va fi posibilă dinspre strada Fulgerului către strada Portiței. De asemenea, devine prioritară circulația pe strada Răzoare față de străzile Trandafirului, Steagului și Izvor.

Potrivit Primăriei Constanța, implementarea acestor măsuri este necesară pentru fluidizarea traficului rutier în zonă, eliberarea trotuarelor de mașinile parcate, asigurarea şi protejarea circulației pietonale. Conducătorii auto vor putea staționa și parca pe carosabil.

„Măsurile de resistematizare a traficului au fost luate de către Primăria Municipiului Constanța, în urma consultărilor cu cetățenii din zonă și au primit avizul Comisiei de Circulație nr. 539/29.09.2022 și al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța- Serviciul Rutier nr. 475385/28.11.2022”, au transmis reprezentanții instituției.

Aceștia îi roagă pe conducătorii auto să înțeleagă necesitatea adoptării acestor măsuri şi să respecte noile indicatoare rutiere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*