Bărbat accidentat mortal de un tren în Constanța

Cale ferata. FOTO Catalin Schipor

Un bărbat în vârstă de 58 de ani din Constanța a murit sâmbătă, după ce a fost lovit de un tren în municipiu.

Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că trenul Buzău – Constanța ar fi lovit mortal o persoană. Incidentul a avut loc pe strada Justiției din municipiul Constanța. La fața locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanță, care a constatat decesul.

Victima avea 58 de ani și era din municipiul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*