FOTO Accident mortal în apropiere de PTF Negru Vodă – o mașină a intrat cu viteză în clădirea Poliției de Frontieră

Autoturismul condus de bărbatul din Negru Vodă a intrat în clădirea Poliției de Frontieră. FOTO IPJ Constanța

O persoană a decedat, iar o alta este grav rănită după ce mașina în care se se aflau a fost scăpată de sub control și a intrat cu viteză într-o clădire aparținând Poliției de Frontieră. Șoferul a decedat pe loc, iar pasagerul a fost găsit în stare gravă, cu multiple leziuni.

Accidentul s-a produs la ora 2.45, când, un bărbat, de 32 de ani, a condus un autoturism marca Opel dinspre Negru Vodă către Bulgaria. În apropiere de Punctul de Trecere a Frontierei, șoferul a pierdut controlul direcţiei de mers, a intrat în coliziune cu autoturismul marca Skoda, parcat pe partea stângă, pe sensul de mers, în afara părţii carosabile. În urma impactului, Opel-ul a ricoşat şi a intrat în coliziune cu un panou electric și o clădire aparținând Poliției de Frontieră, aflat la 300 de metri de Punctul de Trecere al Frontierei.

La fața locului au intervenit echipaje medicale și o autospecială a ISU Dobrogea cu modul de descarcerare de la Garda de Intervenție Chirnogeni. La fața locului au fost găsite două persoane încarcerate. Una dintre ele – șoferul, era deja decedat. Pasagerul din dreapta a fost găsit  politraumatizat dar stabil și conștient.

Cazul este anchetat de către polițiștii Serviciului Rutier.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*