FOTO Accident mortal în apropiere de PTF Negru Vodă – o mașină a intrat cu viteză în clădirea Poliției de Frontieră

Autoturismul condus de bărbatul din Negru Vodă a intrat în clădirea Poliției de Frontieră. FOTO IPJ Constanța

O persoană a decedat, iar o alta este grav rănită după ce mașina în care se se aflau a fost scăpată de sub control și a intrat cu viteză într-o clădire aparținând Poliției de Frontieră. Șoferul a decedat pe loc, iar pasagerul a fost găsit în stare gravă, cu multiple leziuni.

Accidentul s-a produs la ora 2.45, când, un bărbat, de 32 de ani, a condus un autoturism marca Opel dinspre Negru Vodă către Bulgaria. În apropiere de Punctul de Trecere a Frontierei, șoferul a pierdut controlul direcţiei de mers, a intrat în coliziune cu autoturismul marca Skoda, parcat pe partea stângă, pe sensul de mers, în afara părţii carosabile. În urma impactului, Opel-ul a ricoşat şi a intrat în coliziune cu un panou electric și o clădire aparținând Poliției de Frontieră, aflat la 300 de metri de Punctul de Trecere al Frontierei.

La fața locului au intervenit echipaje medicale și o autospecială a ISU Dobrogea cu modul de descarcerare de la Garda de Intervenție Chirnogeni. La fața locului au fost găsite două persoane încarcerate. Una dintre ele – șoferul, era deja decedat. Pasagerul din dreapta a fost găsit  politraumatizat dar stabil și conștient.

Cazul este anchetat de către polițiștii Serviciului Rutier.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*