VIDEO Oamenii de turism se întâlnesc la Băile Herculane. Ce are de oferit stațiunea tinerilor și care sunt avantajele pentru pensionari

Vizită la Băile Herculane. FOTO George Vasiliu
Vizită la Băile Herculane. FOTO George Vasiliu

Asociația Pro Turism Herculane organizează, în perioada 7 – 9 aprilie 2017, la Diana Resort, Conferința Națională „Întoarcerea la apă ” – Corp, minte și spirit @ Herculane. 
Conferința, ajunsă acum la a VII -a ediție, este parte intergrată a unei campanii civice pentru redresarea stațiunii, atât economic cât și ca imagine națională și internațională.

Conferința are ca scop identificarea celor mai oportune metode de valorificare a zonei, prin demersuri de îmbunătățire a imaginii cât și prin integrarea resurselor balneoclimaterice într-un program cuprinzător de valorificare a potențialului local (turism de sănătate, ecoturism, turism cultural, dar si de relaxare – wellness & spa).

“Ne-am propus ca în această ediție să vă împărtășim mai mult din frumusețea zonei și să prezentăm potențialul de wellness și spa al stațiunii și al centrelor sale de profil”, au transmis organizatorii într-un comunicat de presă.

Echipa Constanța NEWS a discutat cu unul dintre oamenii care cunoaște Băile Herculane, Laura Pătru de la Bacolux. Iată ce pot face în stațiune tinerii, familiile cu copii dar și turiștii de vârsta a treia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*