Avarie RAJA pe strada Onești din Constanța

Fără apă la robinete
Atenție, se oprește apa!

O problema la conducta magistrală de pe strada Onești din Constanța a determinat reprezentanții RAJA să închidă apa până la ora 22.00.

În urma decopertării conductei avariate s-a constatat necesitatea înlocuirii unui segment de aproximativ 5 metri de conducta magistrală așa că lucrările vor continua mai mult decât era inițial estimat.

Abonații din perimetrul Bd. Mamaia – Ciprian Porumbescu – Pescarilor – Unirii dar și punctele termice 25, 29, 33, 37 și 39 nu vor avea apă până la ora 22.00.

“Ne cerem scuze tuturor abonatilor afectati, carora le dam asigurari ca echipele RAJA fac tot posibilul pentru remedierea avariei si pentru reluarea furnizarii de apa la parametri optimi”, au declarat reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*