Dezbatere publică în Medgidia cu privire la un proiect pentru construirea unui parc eolian

Primăria și Consiliul Local Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

Primăria Municipiului Medgidia organizează joi, 14 iulie, de la ora 10.00, în sala de ședințe a instituției, dezbaterea publică cu privire la un proiect pentru construirea unui parc eolian.

Astfel potrivit Primăriei Medgidia, este vorba despre elaborare Plan Urbanistic Zonal – pentru Construire parc eolian, amenajare drumuri de acces existente, drumuri noi în parc, traseu electric, stație de transformare și racordare la SEN – SC ROMCIM SA, în baza Avizului de oportunitate nr. 3/21.03.2022.

Anunțul cu privire la Intenția de elaborare PUZ  a fost publicat pe site-ul Primăriei Municipiului Medgidia, la rubrica Interes Public – Transparență decizională în data de 19 aprilie, nefiind înregistrate propuneri, sugestii și observații.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*