Doi bărbați din Turcia, depistați în situații ilegale de polițiștii de la Imigrări din Constanța

Străinii cu probleme au fost identificați de către polițiștii de la imigrari. FOTO cu rol ilustrativ

Combaterea șederii ilegale rămâne în continuare o prioritate a polițiștilor de imigrări din Constanța.

Astfel, la data de 4 ianuarie, polițiști ai Serviciului pentru Imigrări al județului Constanța au desfășurat o acțiune pe raza de competență, scopul fiind combaterea șederii ilegale a cetățenilor străini în România.

În cadrul activităţilor întreprinse, poliţiştii de imigrări au depistat doi bărbați de 30, respectiv 48 de ani, ambii din Turcia, care desfășurau activități lucrative la societăți comerciale din județ, fără a avea aviz de angajare.

Ca urmare a celor constatate, pe numele bărbaților, polițiștii de imigrări au emis decizii de returnare, cu termen de plecare voluntară în 15 zile, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

La finalizarea verificărilor, față de reprezentanții societății comerciale vor fi dispuse măsurile legale, conform prevederilor O.G. nr. 25/2014 privind încadrarea în muncă și detașarea străinilor pe teritoriul României, cu modificările și completările ulterioare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*