Avarie RAJA în Kogălniceanu – abonații au rămas fără apă

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

În dimineața de vineri 9 iunie,  în jurul orei 06,00 stația de pompare Hidrofor din localitatea Mihail Kogălniceanu a rămas fără energie electrică, din cauza unei avarii la liniile de alimentare cu tensiune. În această situație, abonații din Mihail Kogălniceanu au rămas fără apa la robinete. Imediat, au fost anunțați reprezentanții furnizorului de energie, care au dat asigurări că vor interveni în cursul acestei dimineți.

„Asigurăm abonații afectați că lucrătorii RAJA vor reluă imediat alimentarea cu apa la parametrii normali, după ce echipele Enel vor remedia avaria și vor realimenta cu energie stația de pompare“, precizează reprezentanții RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*