Avarie RAJA pe Bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru remedierea unei avarii survenite in aceasta dimineata – 12 februarie 2017 la vana de legatura de pe conducta principala de alimentare cu apa, cu diametrul de 200 mm, de pe b-dul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, SC RAJA SA este nevoita sa intrerupa furnizarea apei potabile in intervalul orar 06,30 – 12,30.

Sunt afectati de lipsa apei potabile abonatii de pe Aleea Umbrei, zona hotelului Dobrogea din Satul de Vacanta, cei din perimetrul delimitat de b-dul Aurel Vlaicu – str. Dispensarului – B-dul Al. Lapusneanu – b-dul Aurel Vlaicu, precum si cei alimentati din punctele termice numerele 140 si 142.

“Ne cerem scuze fata de constantenii afectati de aceasta avarie si ii asiguram ca echipele noastre de interventie vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrarilor de reparatii si reluarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*