Lucrări de reparație ale RAJA în Agigea, sunt afectați consumatorii din zona Steaua de Mare

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Pentru remedierea unei avarii survenite  la conductă cu diametrul de 200 mm de pe stradă Emil Racoviță din zonă Steaua de Mare, localitatea Agigea, RAJA Constanța este nevoită să întrerupă furnizarea de apa în intervalul orar 9,30 – 14,30. Sunt afectați consumatorii de pe stradă Emil Racoviță, hotelul Steaua de Mare, Sanatoriul TBC, precum și căminele de nefamiliști din zonă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*