RAJA întrerupe joi, 08 aprilie, furnizarea apei potabile în zona străzii Pescarilor din cartierul Faleză Nord

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

RAJA SA Constanța va sista furnizarea apei potabile joi, 08 aprilie, în intervalul orar 09.00 – 17.00, pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe o conductă de alimentare cu apă de la intersecția străzilor Ion Rațiu cu Pescarilor.

Potrivit RAJA SA, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe strada Pescarilor, tronsonul delimitat de străzile Ion Rațiu și Ciprian Porumbescu, strada Belvedere, cu străzile adiacente Rotterdam, Yokohama și Salonic, precum și cei arondați punctului termic 31.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonele afectate, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*