Avarie RAJA la intersecția străzilor Ion Lahovari cu I. D. Chirescu din Constanța. Consumatorii din zonă nu vor avea apă până la ora 15

Angajații RAJA au intervenit pentru remedierea avariei. FOTO Cătălin SCHIPOR

O avarie RAJA produsă la intersecția străzilor Ion Lahovari cu I. D. Chirescu din municipiul Constanța îi lasă fără apă potabilă pe consumatorii din zonă până miercuri, la ora 15.

Ca urmare a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de la intersecția străzilor Ion Lahovari cu I. D. Chirescu din municipiul Constanța, RAJA SA sistează furnizarea apei potabile, astăzi – 06 octombrie 2021, în intervalul orar 09.30 – 15.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Nicolae Iorga – Ion Lahovari – Mihai Viteazu – Flămânda – Nicolae Iorga.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*