Din cauza unei avarii la un hidrant din Techirghiol, RAJA a fost nevoită să oprească apa

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru intervenția la un hidrant de la intersecția străzilor Mihai Eminescu și 9 Mai din localitatea Techirghiol, Raja SA a fost nevoită să întrerupă în cursul zilei de 7 iunie, furnizarea de apă în intervalul orar 10,00 – 14,00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile Fragilor, N. Bălcescu, M. Eminescu și 9 Mai.

„Ne cerem scuze tuturor abonaților afectați, cărora le dăm asigurări că echipele RAJA fac tot posibilul pentru realizarea lucrării într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării de apă“ au transmis reprezentanții RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*