Președinte PNL Constanța, Bogdan Huțucă, a salutat decizia de construire a noului stadion „Gheorghe Hagi”

Proiectul noului stadion din Constanța. FOTO: Facebook Vergil Chițac

Președinte PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, salută decizia Guvernului de a susține proiectul de investiții pentru noul stadion „Gheorghe Hagi” din municipiul Constanța.

„Este o veste cât se poate de plăcută pentru toți locuitorii faptul că vom avea un nou stadion la standarde înalte, care va putea găzdui evenimente și competiții majore”, a scris deputatul liberal pe pagina sa de Facebook.

El a apreciat, totodată, și „efortul făcut, la nivelul administrației locale”, de a convinge autoritățile centrale să realizeze această investiție de aproximativ 100 de milioane de euro.

„Prin realizarea investiției, Constanța ar putea deveni, din nou, un punct de reper pentru evenimente culturale și sportive de amploare. Urmează 2 ani de muncă asiduă pentru realizarea proiectului și sper ca, în acest context critic, lucrurile să se deruleze într-un ritm normal, astfel încât Constanța și constănțenii să primească ceea ce merită cu adevărat”, a mai scris președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă.

Guvernul a aprobat, în ședința de miercuri, 19 octombrie, construirea stadionului „Gheorghe Hagi” în municipiul Constanța. Acesta va avea o capacitate de 18.000 de locuri și va include și un teren de antrenament pentru fotbal și atletism (pistă cu șase culoare), cu tribună de circa 1.000 de locuri. De asemenea, va beneficia de amenajări exterioare – promenadă, alei, drumuri și platforme, rețele de utilități, împrejmuire și zone de parcare pentru jucători și oficiali. Stadionul, în valoare totală de 480.490.000 lei, va fi finanțat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, durata de proiectare și execuție a lucrărilor fiind estimată la 28 de luni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*