CTnews TV: Directorul CNE Cernavodă, Valentin Nae, despre schimbarea de generații și cum se face recrutarea noului personal

Directorul CNE Cernavodă, Valentin Nae

Directorul Centralei Nuclearo-Electrice (CNE) Cernavodă, Valentin Ovidiu Nae, a afirmat că una dintre provocările cu care s-a confruntat compania în ultimii ani a fost schimbarea de generații și a explicat cum se face recrutarea noului personal astfel încât să nu scadă nivelul de profesionalism.

Valentin Ovidiu Nae a explicat că specialiștii se formează greu, se păstrează la fel de greu și trebuie ținuți tot timpul motivați și determinați în a pune pe primul plan securitatea nucleară și a performa la nivel de excelență.

El a precizat că schimbarea de generații a determinat conducerea CNE Cernavodă să adopte planuri agresive de recrutare pentru a compensa plecările din organizație, dar și pentru a forma noi specialiști.

Valentin Ovidiu Nae a explicat că un prim pas în atragerea de noi oameni a fost popularizarea activității CNE Cernavodă, dar și a unui loc de muncă stabil și bine plătit.

Astfel, au fost angajați mulți tineri, care au trecut prin programe de pregătire, ajungându-se astfel la a asigura continuitatea operării sigure a centralei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*