FOTO Polaris M Holding continuă igienizarea în tabăra din zona străzii Munții Tatra

Alte tone de deșeuri au fost stranse din tabara de romi din zona strazii Muntii Tatra. FOTO Polaris M Holding

Angajații Polaris M Holding au reluat acțiunile de salubrizare de pe domeniul public, din zona străzii Munții Tatra. Aici, mai multe persoane de etnie roma și-au făcut tabere de locuințe improvizate și au transformat zona într-un adevarat focar de infecție.

Deșeurile, sustrase din diferite locuri și aruncate la întâmplare pe domeniul public, au creat condiții prielnice rozătoarele care se plimbă în voie și care pot transmite diferite boli infecțioase.
Acțiunea este o continuare a acțiunilor de igienizare începute în această zonă în data de 7 septembrie, unde cantitățile foarte mari de deșeuri găsite au făcut imposibilă finalizarea acțiunii de către angajații Polaris în aceeași zi, aceștia fiind obligați sa reia acțiunea și astăzi.

Aceasta acțiune a fost demarată de Serviciul Ordine Publica- secția 4 din cadrul Poliției Locale Constanța și Serviciul de Igiena Publică din cadrul Primăriei Municipiului Constanța, împreună cu compania de salubrizare Polaris M Holding.

Polaris M Holding a intervenit în cadrul acestei acțiuni cu 5 autogunoiere, 1 volă, 3 basculante și cu 14 operatori de salubrizare.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*