VIDEO Daruri pentru copiii săraci la biserica Bunavestire din Constanța. IPS Teodosie a participat la acțiunea caritabilă

IPS Teodosie și elevii împart cadouri pentru copiii nevoiași. FOTO Mihai Sima
IPS Teodosie ofera cadouri pentru copiii cu problemenevoiași. FOTO Mihai Sima / Arhivă

Un moment special a avut loc marți la biserica Bunavestire din Constanța. 50 de copii din familii nevoiașe au primit daruri din partea bisericii. Acțiunea caritabilă a fost binecuvântată chiar de IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

Cei mici au primit fiecare câte o sacoșă cu dulciuri, fructe și iconițe. Momentul a început cu o serie de colinde și a continuat cu o slujbă oficiată de Înalt Prea-Sfinția Sa. Copiii provin din cartierele Coiciu, Viile Noi și CET.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*