Avarie pe strada Dezrobirii din municipiul Constanța

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii apărută pe magistrala de alimentare cu apă, cu diametrul de 1000 mm, din incinta Stației de Tratare și Pompare Palas, din municipiul Constanța, RAJA SA este nevoită să sisteze furnizarea apei potabile, astăzi 12 decembrie 2023, în intervalul orar 18.30 –  23.00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din zona delimitată de str. Dezrobirii  – Baba Novac  – I. L. Caragiale – bd. I.C. Brătianu, precum și presiune scăzută în Cartierul Coiciu iar la etajele superioare se poate înregistra lipsa totală a acesteia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*