Probleme cu apa la Năvodari și Hârșova

Se oprește apa!
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de 800 mm ce alimenteaza orasul Navodari, SC RAJA SA este nevoita sa intrerupa furnizarea apei potabile astazi, 19 aprilie 2016, in intervalul 09,30 – 13,30. Imediat, s-au facut manevrele de vane necesare pentru alimentarea orasului Navodari pe conducta de siguranta cu diametrul de 600 mm. In aceste conditii, avand in vedere diametrul mai mic al conductei de siguranta, abonatii din Navodari vor avea, in intervalul mentionat, apa cu presiuni scazute.

Tot astazi, pentru remedierea unei avarii avarii la conducta principala de alimentare cu apa ce pleaca de la statia de tratare si pompare Harsova, suntem nevoiti sa oprim furnizarea apei pe tronsonul avariat in intervalul 10,00 – 14,00. Sunt afectati de lipsa apei potabile toti abonatii din Harsova.

“Ne cerem scuze față de abonații afectați de această oprire de apă și îi asigurăm că echipele de intervenție ale contructorilor care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*