Avarie RAJA pe bulevardul Ferdinand din municipiul Constanța

Avarie RAJA

Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă de pe bulevardul Ferdinand din municipiul Constanța, în dreptul blocului R4, echipele RAJA au sistat furnizarea apei potabile în zonă joi, 27 aprilie, până la ora 17.00.

Potrivit RAJA, sunt afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de bulevardul I.C. Brătianu – strada Burada – bulevardul 1 Decembrie 1918 – Prelungirea Traian – bulevardul I.C. Brătianu, cu punctele termice 66 și 144, precum și Hotel Maria.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*