Autoturisme căutate de autoritățile din alte state, descoperite de polițiștii de frontieră constănțeni

Autoturisme căutate de autoritățile din alte state, descoperite de polițiștii de frontieră constănțeni

Polițiștii de frontieră constănțeni au descoperit două autoturisme în valoare de aproximativ 200.000 de lei, care erau căutate de către autoritățile din alte state.

Potrivit Gărzii de Coastă, în data de 07 iulie, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Tulcea au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate, ocazie cu care, pe raza municipiului Tulcea, au descoperit în posesia unui cetățean român în vârstă de 22 de ani, un autoturism marca BMW, care figura în bazele de date ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autoritățile din Italia.

A doua zi, în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, s-a prezentat pentru verificările de frontieră, un cetățean ucrainean, la volanul unui autoturism marca BMW.

Polițiștii de frontieră au efectuat verificări amănunțite cu privire la autoturism, în urma cărora au constatat că mașina figurează ca bun furat, în bazele de date INTERPOL.

Autoturisme căutate de autoritățile din alte state, descoperite de polițiștii de frontieră constănțeni

Ambele autoturisme, evaluate la aproximativ 200.000 de lei, au fost indisponibilizate la sediul instituției, pentru continuarea verificărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*