Și autobuzele liniilor 5-40 și N 5-40 din Constanța circulă pe o rută deviată

Autobuzul liniei 5-40. FOTO CT Bus

CT BUS anunță publicul călător că, începând de joi, 22 iunie, autobuzele liniilor 5-40 și N 5-40 vor circula pe o rută deviată, în sensul către Campus Ovidius.

Noua rută implică străzi precum Democrației, Comarnic și Hatman Arbore.

Această modificare a traseului este necesară în urma lucrărilor efectuate pe strada Meșterul Manole, în porțiunea cuprinsă între strada Pandurului și strada Mugurului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*