Autoturism în valoare de 90.000 lei, căutat de autoritățile din Marea Britanie, descoperit de poliţiştii de frontieră la Vama Veche

Autoturism în valoare de 90.000 lei, căutat de autoritățile din Marea Britanie, descoperit de poliţiştii de frontieră la Vama Veche. FOTO Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit un autoturism marca Audi, căutat de către autoritățile din Marea Britanie, aflat în posesia unui cetăţean român.

Potrivit Gărzii de Coastă, în ziua de 23.03.2024 poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au efectuat formalităţile specifice controlului de frontieră asupra unui autoturism marca Audi, înmatriculat în Marea Britanie.

“În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează fiind semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 90.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor” – Garda de Coastă.

În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*