Bărbat cu afecțiuni psihice, dat dispărut după ce a plecat din Spitalul Județean Constanța

Polițiștii cer ajutorul populației pentru găsirea lui Mircea Bâțu, de 76 de ani, dat dispărut după ce a plecat din Spitalul Județean Constanța

Polițiștii constănțeni cer ajutorul populației pentru găsirea unui bătrân în vârstă de 76 de ani, cunoscut cu afecțiuni psihice, ce a fost dat dispărut după ce a plecat din Spitalul Județean Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii Secției 3 au fost sesizați miercuri, 29 decembrie, în jurul orei 16.10, cu privire la dispariția lui Mircea Bâțu, de 76 de ani, din localitatea Culmea, județul Constanța. Marți, 28 decembrie, în jurul orei 18.30, acesta a părăsit, în mod voluntar, unitatea de primiri urgențe a Spitalului Județean Constanța, înainte de a i se efectua vreo investigație medicală. Bărbatul este cunoscut cu afecțiuni psihice.

El are înălțimea de 1,65 metri, aproximativ 60 de kilograme, barbă deasă, aspect neîngrijit. La data plecării purta pantaloni de culoare neagră, pantofi de culoare maro și căciulă de culoare maro.

Cetățenii care pot furniza informații referitoare la această persoană sunt rugați să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul IPJ Constanța, tel. 0241.611364.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*