Circulația pe A2, între localitățile Nicolae Bălcescu și Fetești, se desfășoară în condiții de lapoviță, iar carosabilul este umed

FOTO cu rol ilustrativ

Circulația pe A2 București – Constanța, între localitățile Nicolae Bălcescu și Fetești, se desfășoară în condiții de lapoviță, iar carosabilul este umed

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe A2 București-Constanța: între localitățile Nicolae Bălcescu și Fetești, tronson kilometric 50-144, se circulă în condiții de lapoviță, carosabilul fiind umed, se acționează preventiv cu utilaje. De asemenea, la fața locului sunt prezente echipaje de poliție în patrulare, care monitorizează situația.

De asemenea, pe A4 Ovidiu-Agigea se înregistrează ploaie ușoară, iar carosabilul umed.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*