Autoturism de lux căutat de autoritățile din Norvegia, descoperit de polițiștii de frontieră constănțeni

Autoturism de lux căutat de autoritățile din Norvegia, descoperit în PTF Ostrov. FOTO Garda de Coastă

Polițiștii de frontieră constănțeni au descoperit un autoturism în valoare de aproximativ 90.000 de lei, care era căutat de către autoritățile din Norvegia.

Potrivit Gărzii de Coastă, în data de 06 decembrie, în Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov s-a prezentat pentru verificările de frontieră un cetățean bulgar, la volanul unei autoutilitare. Șoferul tracta o platformă pe care transporta un autoturism marca Audi A8.

În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră au efectuat verificări amănunțite cu privire la autoturismul tractat, în urma cărora au constatat că mașina figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autoritățile din Norvegia.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 90.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov, pentru continuarea verificărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*