FOTO IPJ Constanța, Forțele Navale, Jandarmii, ISU și Poliția de Frontieră au salvat Ziua Copilului

În Piața Ovidiu a fost organizată Ziua Copilului. FOTO Cătălin SCHIPOR

Ziua Copilului 2018 a fost săracă în evenimente, salvarea sărbătorii internaționale a celor mici  venind de la instituțiile publice.

Câțiva animatori obosiți și toropiți de de soare, închiși în țarcuri metalice și o scenă pe care nu se întâmpla nimic, au fost momentele alese de autorităților locale pentru Ziua Copilului. Salvarea evenimentului a venit de la standurile Forțelor Navale, Poliției Române, Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, Grupării Mobile de Jandarmi, ISU Dobrogea și Poliția de Frontieră. Aceștia au atras copii cu echipamentele expuse, armament, tehnică și autovehiculele de intervenție.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*