Autoturism căutat de autoritățile belgiene, descoperit de polițiștii de frontieră constănțeni

Autoturism căutat de autoritățile belgiene, descoperit la Năvodari. FOTO Garda de Coastă

Polițiștii de frontieră constănțeni au descoperit un autoturism căutat de autoritățile din Belgia, aflat în posesia unui cetățean român.

Potrivit Gărzii de Coastă, în cadrul unei acțiuni organizate în cursul zilei de joi, 02 mai, de către polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța, pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional de autovehicule furate, a fost identificat pe raza municipiului Năvodari un autoturism marca Mercedes Benz, de culoare neagră, aflat în posesia unui cetățean român, în vârstă de 32 de ani.

„Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autoturismului în cauză, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Belgia”, au transmis reprezentanții Gărzii de Coastă.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 175.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*