Autorul accidentului în care un biciclist a fost omorât avea o alcoolemie de 2,44 g/l alcool pur în sânge. El a fost arestat preventiv

Autorul accidentului în care un biciclist a fost omorât, miercuri seară, a fost arestat preventiv, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, vineri seară, în jurul orei 17.40, inculpatul M.D., având o alcoolemie de 2,44 g/l alcool pur în sânge și permisul de conducere suspendat, a condus autoturismul marca Ford Transit pe DC 90, dinspre DN 22C către localitatea Nisipari și, ajuns la km 2+100, a surprins si accidentat pe numitul N.I. care se deplasa pe bicicletă, pe același sens de mers. În urma accidentului, a rezultat decesul numitului N.I.

„De precizat este că inculpatul a fost trimis în judecată anterior pentru o altă infracțiune de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, având o alcoolemie de 3,60 g/l alcool pur în sânge”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore, iar în cursul zilei de joi procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au formulat o propunere de luare a măsurii de arestare preventivă ce a fost înaintată judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Medgidia, propunere ce a fost admisă dispunându-se arestarea inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*