Bărbat aflat aproape de comă alcoolică, prins la volan pe un drum județean din comuna Istria

Etilotest - test alcoolemie. FOTO IPJ Constanța

Un bărbat din comuna Istria a fost prins la volan în timp ce se afla într-o avansată stare de ebrietate. El a refuzat să sufle în etilotest dar, în urma analizelor de sânge, s-a stabilit că avea o alcoolemie de peste trei la mie.

Potrivit IPJ Constanța, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 49 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 22, în comuna Istria, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

„Persoana a refuzat testarea cu aparatul etilotest și a fost condusă la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Potrivit buletinului de analiză toxicologică, bărbatul avea o alcoolemie de 3,36 g/l alcool pur în sânge”, au precizat reprezentanții Poliției Județene.

Polițiștii au întocmit pe numele lui un dosar de cercetare penală pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*