Autobuzele liniilor 5-40 și 5b circulă, timp de două zile, pe trasee modificate

Autobuzele liniei 14 circulă, astăzi, pe traseu deviat. FOTO CT BUS

CT BUS anunță publicul călător că, în zilele de 30 și 31 octombrie, în intervalul orar 07.30 – 17.30, traseele 5-40 și 5b circulă deviat.

Astfel:

  • Linia 5-40 – pe sensul Cap Linie Sere – Campus Universitar Ovidius: str. Democrației – str. Pandurului – Sos. Mangaliei;
  • Linia 5b – pe sensul Gară: KM5: Șos. Mangaliei – Str. Pandurului – Str. Comarnic; pe sensul KM5: Gară: Str. Comarnic – Str. Fântânele – Str. Meșterul Manole- str. Pandurului – Șos. Mangaliei.

Măsura de deviere a fost luată ca urmare a lucrărilor de asfaltare care au loc pe str. Hatman Arbore.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*