Din cauza unor lucrări ale RAJA, autobuzele de pe linia 3 vor circula pe un traseu deviat

Din cauza unor lucrări asfaltare, autobuzele de pe Linia 3 vor circula pe un traseu deviat. FOTO: Filip Tompe

CT BUS anunță publicul călător că miercuri, 5 aprilie, autobuzele liniei 3 vor circula deviat, pe sensul către Cap de linie Sanatoriu.

Astfel, autobuzele vor circula pe strada Dumbrăveni – strada Alexandru Sahia și nu vor mai deservi stațiile „Santinelei” și „Cap de linie Sanatoriu”.

Devierea survine urmare a lucrărilor desfășurate de SC RAJA SA pe strada Santinelei, de pe tronsonul cuprins între străzile Dumbrăveni și Tineretului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*